برگزاری دوره آموزشی سیستم مدیریت ایمنی و تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی
دوره آموزشی حضوری سیستم مدیریت ایمنی و تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی با حضور 18 شرکتکننده و 16 امتیاز آموزشی برگزار گردید.
لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی فوق کارشناسان کیفیت و مسئولین فنی شاغل در واحدهای صنایع غذایی بودند.
شرح دوره آموزشی:
سیستم مدیریت ایمنی استانداردی است که در صنایع غذایی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به جایگاه این استاندارد در قوانین ملی مانند سازمان غذاو دارو و استفاده این ارگان ها از این استاندارد، می توان گفت دانستن این الزامات برای هر فردی که در صنعت غذا مشغول است، کاربردی و الزامی است.
یکی از اصولی که در زنجیره مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است رعایت و پیاده سازی اصول HACCP یا تجزیه و آنالیز خطر و نقاط کنترل بحرانی است. این استاندارد در تمام کشورهای دنیا بعنوان یک الزام و استاندارد کاربردی جهت جلوگیری از آلودگی مواد غذایی استفاده می شود.
- مقدمه ای بر استاندارد
- بند 1 هدف استاندارد
- بند 2 مراجع قانونی
- بند 3 اصطلاحات و تعاریف استاندارد
- بند 4 الزامات عمومی
- بند 5 مسئولیت مدیریت
- بند 6 مدیریت منابع
- بند 7 برنامه های پیش نیازی
- تشریح کامل الزامات HACCP
- قابلیت ردیابی
- کنترل عدم انطباق
- کنترل عدم انطباق (ادامه)
- بند 8 صحه گذاری و بهبود سیستم
- تصدیق سیستم
- بهبود سیستم مدیریت ایمنی غذا
تدریس این دوره که با همکاری اداره کل استاندارد استان سمنان برگزار گردید به عهده دکتر افشین جعفرپور بود.