برگزاری دوره آموزشی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذاییISO 22000
دوره آموزشی حضوری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000 از تاریخ 1402/10/26 لغایت 1402/10/27 با حضور 22 شرکتکننده و 16 امتیاز آموزشی برگزار گردید.
لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی فوق مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت واحدهای صنایع غذایی بودند.
شرح دوره آموزشی مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:
دوره آموزشی ISO 22000 ، استاندارد بین المللی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی می باشد. که نه تنها نشان دهنده تعهد شما به کیفیت در تولید مواد غذایی، بلکه در بسته بندی و یا پردازش نیز می باشد. همچنین در این دوره آموزشی شما را به مناقصه برای قرارداد با عمده فروشان و سوپر مارکت ها نیز اماده می نماید . در هر جایی از زنجیره غذایی هستید، باید شرایط قانونی و رویه ای برای اقدامات ایمنی و بهداشتی در تولید و تهیه مواد غذایی داشته باشید. به معنای واقعی کلمه از مزرعه تا چنگال.
این دوره برای تمامی پرسنلی که در شرکت های تولید کننده مواد غذایی مشغول به فعالیت هستند، مناسب می باشد. هم چنین طبق استاندارد ISO 22000 ، زنجیره تامین سازمان های مواد غذایی نیز می بایست این استاندرد بین المللی را داشته باشند. بنابراین آموزش ISO 22000 با توجه به وضعیت تولید مواد غذایی کشورمان و هم چنین صادرات ، برای تمامی سازمان های فعال در حوزه صنایع غذایی مناسب می باشد. با دوره آموزشی ISO 22000 قادر به پیاده سازی این استاندارد در سازمان خود خواهید بود و همچنین قادر به پیاده سازی الزامات HACCP نیز خواهید بود. در اصل دوره 22000 ، دوره HACCP را نیز در بر خواهد داشت.
سرفصل دوره:
- تشریح الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- تشریح فرآیند HACCP کنترل نقاط بحرانی
- ممیزی داخلی ایمنی مواد غذایی
تدریس این دوره که با همکاری اداره کل استاندارد استان سمنان برگزار گردید به عهده دکتر افشین جعفرپور بود.