دوره آموزشی آشنایی با فرمولاسیون، مواد اولیه و افزودنیها در صنعت غذا
دوره آموزشی آنلاین آشنایی با فرمولاسیون، مواد اولیه و افزودنیها در صنعت غذا از تاریخ 1403/05/17 لغایت 1403/05/18 با حضور 32 شرکتکننده برگزار گردید.
لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی فوق کارشناسان کنترل کیفیت و مسئولین فنی واحدهای غذایی بودند.
سرفصلهای دوره آموزشی آشنایی با فرمولاسیون، مواد اولیه و افزودنیها در صنعت غذا:
زمانی که قصد داریم وارد دنیای فرمولاسیون مواد غذایی بشویم، باید به خوبی با ترکیبات غذایی مانند چربی، پروتئین و کربوهیدراتها آشنا باشیم. باید بدانیم که عملکرد این ترکیبات به چه صورت است. هر کدام چه نقشی در مواد غذایی دارند و تاثیرات مثبت و منفی آنها در مواد غذایی را به خوبی درک کنیم. باید بدانیم که اگر یک ترکیب به ترکیب دیگر اضافه شود، چه تاثیری میگذارد و واکنش بین اجزا مواد غذایی به چه صورت است. یک مهندس صنایع غذایی و به طور کلی فردی که میخواهد فرمولاسیون مواد غذایی را درک کند باید به خوبی بر مبحث شیمی مواد غذایی آشنا باشد.
سرفصلهای دوره آموزشی آشنایی با فرمولاسیون، مواد اولیه و افزودنیها در صنعت غذا:
- مبانی فرمولاسیون مواد غذایی
- نقش فلیور در فرمولاسیون موادغذایی
- تعریف عطر و طعم
- طبقه بندی انواع عطر و طعم
- ساختار شیمیایی ترکیبات عطر و طعم
- ترکیبات عطر و طعم
- آزادسازی و درک فلور
- تثبیت عطر و طعم
- برهمکنش ترکیبات عطر و طعم با ترکیبات ماتریکس مواد غذایی
- آزاد سازی عطر و طعم
- تثبیت عطر و طعم
- آشنایی با ضوابط ملی و بینالمللی عطر و طعم
تدریس این دوره که با همکاری اداره کل استاندارد استان سمنان برگزار گردید به عهده دکتر حسن کاکویی بود.